مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آبان 1403 ساعت 20:102024-10-30اقتصادي

نوسانات اخیر در بازار ارز مربوط به انتظارات تورمی است/ به مرور زمان ارز تک نرخی خواهد شد


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران با اشاره به در خصوص بدهی دولت به بانک ها گفت: - عبدالناصر همتی گفت: رشد نرخ ارز در بازار غیر رسمی ناشی از انتظارات تورمی و شرایط نیمه جنگی بوده و ارتباطی با ارز نیمایی ندارد، همچنین در حال حاضر و شرایط تحریمی باعث شده که از ارز ترجیحی برای واردات کالای های اساسی استفاده کنیم اما در باقی کالا ها معنایی برای وجود ارز با نرخ های مختلف وجود ندارد که مرور زمان آن را حذف می کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران با اشاره به در خصوص بدهی دولت به بانک ها گفت: بانک های ناتراز دو گروه هستند گروه اول بانک دولتی است که پیگیری آن برای افزایش سرمایه و پرداخت بدهی های دولت به این بانک ها بر عهده وزارت اقتصاد است.

اما پیگیری درباره ناترازی بانک های بخش خصوصی بر عهده بانک مرکزی است.

وی افزود: در خصوص بانک های دولتی ناتراز و افزایش سرمایه آنها در بودجه 1404، 200 همت اوراق پیش بینی کرده ایم که بابت بدهی دولت، به بانک ها پرداخت می شود، همچنین دولت نیز در این زمینه کمک خواهد کرد تا مشکل ناترازی بانک ها حل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نوسانات اخیر در بازار ارز مربوط به انتظارات تورمی است/ به مرور زمان ارز تک نرخی خواهد شد

نوسانات اخیر در بازار ارز مربوط به انتظارات تورمی است/ به مرور زمان ارز تک نرخی خواهد شد