مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 آبان 1403 ساعت 12:352024-10-31سياسي

برگزاری یک جشنواره میراثی/تهدید بزرگترین دانشگاه جهان با فروشگاه!


برگزاری نشست جشنواره چند رسانه ای میراث فرهنگی، نگرانی از ساخت فروشگاه در عرصه ربع رشیدی و تفاهم پلیس راهور فراجا و کانون جهانگردی از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.

- برگزاری یک جشنواره میراثی/تهدید بزرگترین دانشگاه جهان با فروشگاه! برگزاری نشست جشنواره چند رسانه ای میراث فرهنگی، نگرانی از ساخت فروشگاه در عرصه ربع رشیدی و تفاهم پلیس راهور فراجا و کانون جهانگردی از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.

خبرگزاری مهر _ گروه جامعه؛ در این هفته در پی برگزاری جشنواره چند رسانه ای میراث فرهنگی که قرار است در روزهای آینده برگزار شود، نشست خبری برگزار شد و اعلام کردند که 70 سردیس پادشاه ایران در فارس به نمایش در می آید این یکی از برنامه های جانبی جشنواره است.

در این باره علیرضا تابش دبیر برگزاری سومین جشنواره چند رسانه ای میراث فرهنگی گفت: جشنواره چند رسانه ای از 15 تا 18 آبان در شهر شیراز برگزار می شود امسال شاهد رشد بهتری نسبت به سال گذشته بوده ایم.

در فراخوانی که امسال داده شد سه هزار و 589 اثر دریافت کردیم بدون احتساب آثاری که برای جایزه شیراز دریافت شد.

بعد از پایان فراخوان و ثبت نام، دبیر جشنواره به همراه مدیران بخش ها کار ارزیابی و انتخاب آثار را شروع می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری یک جشنواره میراثی/تهدید بزرگترین دانشگاه جهان با فروشگاه!

برگزاری یک جشنواره میراثی/تهدید بزرگترین دانشگاه جهان با فروشگاه!