مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 آبان 1403 ساعت 16:352024-10-28اقتصادي

سرمایه گذاران سربازان مقابله با دشمن در جنگ اقتصادی هستند


سرمایه گذاران سربازان خط مقدم مقابله با دشمن در جنگ ناجوانمردانه اقتصادی هستند.

- سرمایه گذاران سربازان مقابله با دشمن در جنگ اقتصادی هستند رشت- بازرس کل گیلان گفت: سرمایه گذاران سربازان خط مقدم مقابله با دشمن در جنگ ناجوانمردانه اقتصادی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، احمد آقایی بعد از ظهر دوشنبه در نشست با مدیران دستگاه های استان که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد با تاکید بر تحقق شعار سال اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت های داخلی باید بستر افزایش تولید و ایجاد اشتغال پایدار مهیا شود.

بازرس کل استان گیلان افزود: تلاش مضاعف، هماهنگی و تعامل بیشتر دستگاه های اجرایی، همدلی، همکاری حداکثری مهمترین عامل تحقق شعار سال برای رونق و جهش تولیدات در گیلان است.

وی رونق اقتصادی و اشتغال پایدار و جهش تولید را یکی از خواسته های رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: همه مدیران و مسئولان باید با عزم راسخ و اهتمام جدی برای تحقق این امر بکوشند.

بازرس کل گیلان با بیان اینکه سازمان بازرسی حامی مدیران خدمتگزار و توانمند است، تصریح کرد: مدیران دستگاه ها باید عملکرد خود را شفاف سازی کنند و نظارت بر عملکرد درون دستگاه را یک امر واجب بدانند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاران سربازان مقابله با دشمن در جنگ اقتصادی هستند

سرمایه گذاران سربازان مقابله با دشمن در جنگ اقتصادی هستند