مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 آبان 1403 ساعت 11:502024-10-27اقتصادي

پیش بینی افزایش موقت غبار و کاهش کیفیت هوا در البرز


افزایش موقت غبار و کاهش کیفیت هوا از فردا تا پایان هفته در شهرها و مراکز صنعتی البرز پیش بینی می شود.

- کرج- مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: افزایش موقت غبار و کاهش کیفیت هوا از فردا تا پایان هفته در شهرها و مراکز صنعتی البرز پیش بینی می شود.

آرش بهاروند احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از شرایط جوی پایدار در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن و با توجه به جهت غالب بادهای سطوح پایینی جو از فردا تا پایان هفته در شهرها و مراکز صنعتی افزایش موقت غبار و کاهش کیفیت هوا و در ارتفاعات استان نیز تداوم یخبندان صبحگاهی مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی استان البرز با اشاره به اینکه امروز یکشنبه آسمان صاف همراه با وزش باد در بعضی ساعات و غبار محلی و رشد ابر در شب است، بیان کرد: فردا دوشنبه آسمان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی در بعضی ساعات است و برای روز سه شنبه آسمانی صاف همراه با غبارآلودگی در بعضی ساعات و افزایش موقت آلاینده ها پیش بینی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی افزایش موقت غبار و کاهش کیفیت هوا در البرز

پیش بینی افزایش موقت غبار و کاهش کیفیت هوا در البرز