مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 آبان 1403 ساعت 14:202024-11-13اقتصادي

هم اندیشی رابطین نماز دستگاه های تابعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با موضوع مهدویت، نماز و خانواده


پانزدهمین نشست رابطین نماز دستگاه های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارتخانه به میزبانی بانک توسعه تعاون برگزار شد.

- پانزدهمین نشست رابطین نماز دستگاه های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارتخانه به میزبانی بانک توسعه تعاون برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، محمد چکشیان،معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون گفت:در حوزه های فرهنگی و عمل جمعی راهی جز همفکری،ایده پردازی و اشتراک تجربه نداریم.

وی افزود:برای ترویج امر نماز می توان در کارگروه هایی به بیان تجربه های موفق و ناموفق اقدام کرد.

وی ادامه داد:برای ترویج امر نماز در دستگاه های اجرایی باید فراتر از رویه های اداری، از سوی متنفذین و مدیران سازمان ها جریان سازی صورت گیرد.

چکشیان در بخشی از سخنان خود به تشریح مدیر موفق و موثر پرداخت و گفت:مدیر موفق کسی است که به اهداف فردی بیشتر توجه می کند در حالی که مدیر موثر اهداف سازمانی را در اولویت خود قرار می دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد:ترویج نماز موجب جریان یافتن حال خوب در جامعه،افزایش معنویت و کاهش آسیب های اجتماعی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هم اندیشی رابطین نماز دستگاه های تابعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با موضوع مهدویت، نماز و خانواده

هم اندیشی رابطین نماز دستگاه های تابعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با موضوع مهدویت، نماز و خانواده