مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1403 ساعت 15:202024-11-02دانش

پژوهش را باید برای همه بدانیم نه یک دانشگاه، یک گروه و یک شخص


معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر عدالت محوری در پژوهش گفت: ما تحقیقات و پژوهش را باید برای همه بدانیم نه یک دانشگاه، یک گروه و یک شخص خاص.

- معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر عدالت محوری در پژوهش گفت: ما تحقیقات و پژوهش را باید برای همه بدانیم نه یک دانشگاه، یک گروه و یک شخص خاص.

به گزارش خبرنگار مهر ، مراسم تکریم و معارفه معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت امروز شنبه 12 آبان ماه با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، دکتر شاهین آخوندزاده؛ معاون تحقیقات و فناوری، دکتر مسعود حبیبی؛ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی؛ معاون تحقیقات و فناوری سابق وزارت بهداشت، دکتر رضا ملک زاده؛ معاون اسبق تحقیقات و فناوری و برگزار شد.

دکتر یونس پناهی در این مراسم گفت: در همه کشور این اعتقاد وجود دارد که مقاله لازم است ولی کافی نیست؛ مقاله گذرگاه است ولی قرارگاه نیست.

بر همین اساس در این دوره مسئولت تکمیل زنجیره تولید برای تحقیقاتی که منجر به مقاله می شوند مد نظر قرار گرفت.

وی با اشاره به محدودیت منابع گفت: بر اساس محدودیت های منابع موضوع عدالت در توزیع منابع را مورد توجه قرار گرفت و هیچ دانشگاهی محروم از بودجه نشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهش را باید برای همه بدانیم نه یک دانشگاه، یک گروه و یک شخص

پژوهش را باید برای همه بدانیم نه یک دانشگاه، یک گروه و یک شخص