مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 آبان 1403 ساعت 10:202024-11-09سياسي

تحقق الگوی سوم زن، نیازمند الگوی سوم مرد، خانواده و جامعه است


رییس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان گفت: تحقق الگوی سوم زن مسلمان، نیازمند الگوی سوم مرد، خانواده و جامعه است.

- یزد- رییس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان گفت: تحقق الگوی سوم زن مسلمان، نیازمند الگوی سوم مرد، خانواده و جامعه است.

به گزارش مقام معظم رهبری این تعبیر را به زیبایی بیان کردند؛ اما ما موفق نشدیم که ابعاد دقیق و حدود و ثغور مفهومی این عنوان را بشناسیم.

وی عنوان کرد: تحقق الگوی سوم زن مسلمان، نیازمند الگوی سوم مرد، خانواده و جامعه است، که متأسفانه از آن غفلت می شود و بدون این موارد امکان تحقق ندارد.

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در مواردی مانند جهاد تبیین، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و اصلاح سبک زندگی اگر بانوان وارد عمل نشوند، شاید به سرانجام نرسد.

فرهمندپور با بیان اینکه 30 درصد بانوان شاغل هستند، ادامه داد: اساساً برای زیست بوم خانه داری هیچ فکری نشده و برنامه ریزی مناسبی صورت نگرفته است، در حالی که 70 درصد زنان خانه دار هستند و 30 درصد زنان شاغل هم خانه دار هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تحقق الگوی سوم زن، نیازمند الگوی سوم مرد، خانواده و جامعه است

تحقق الگوی سوم زن، نیازمند الگوی سوم مرد، خانواده و جامعه است