مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1403 ساعت 17:102024-11-02سياسي

لزوم آموزش عمومی پدافند غیرعامل برای دفع تهدیدهای احتمالی


استاندار خوزستان بر لزوم استفاده از تجربه های گذشته و برنامه ریزی دقیق و هماهنگ در کنار آموزش های عمومی منجر به ایجاد همگرایی در زمینه پدافند غیرعامل برای دفع خطرها و تهدیدها تاکید کرد.

- ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان بر لزوم استفاده از تجربه های گذشته و برنامه ریزی دقیق و هماهنگ در کنار آموزش های عمومی منجر به ایجاد همگرایی در زمینه پدافند غیرعامل برای دفع خطرها و تهدیدها تاکید کرد.

  سید محمدرضا موالی زاده در پایان نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل استان خوزستان روز شنبه 12 آبان ماه اظهار کرد: آشنایی با مفاهیم و مولفه های پدافند غیرعامل موجب هماهنگی و انسجام در انجام وظایف و مسئولیت ها می شود و جلوی مشکلات و سوانح گرفته خواهد شد و زنجیره خدمت رسانی به مردم بدون خلل استمرار خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تلاش می کنیم آموزش های این حوزه به شکل مردمی و میدانی ارائه شود.

بحث پدافند غیرعامل مختص کشور یا منطقه جغرافیایی خاص نیست و امروزه حتی کشورهایی که تصور می شود هیچ گونه تهدیدی متوجه آن ها نیست آمادگی خود را در زمینه پدافندغیرعامل در سطح بالا حفظ می کنند.

موالی زاده ادامه داد: مبحث جدیدی هم تحت عنوان هوش مصنوعی بروز و ظهور داشته است که می تواند بر پیچیدگی، عمق و ابعاد فرآیندها اضافه کند بنابراین باید این آمادگی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم آموزش عمومی پدافند غیرعامل برای دفع تهدیدهای احتمالی

لزوم آموزش عمومی پدافند غیرعامل برای دفع تهدیدهای احتمالی