مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 آبان 1403 ساعت 08:352024-11-20بين الملل

زلنسکی: اگر کمک های آمریکا قطع شود، ما حتما شکست می خوریم

زلنسکی: اگر کمک های آمریکا قطع شود، ما حتما شکست می خوریم

رییس جمهور اوکراین تأکید کرد که اگر کمک های نظامی آمریکا به این کشور کاهش یابد یا متوقف شود، شکست کی یف حتمی خواهد بود.

- زلنسکی: اگر کمک های آمریکا قطع شود، ما حتما شکست می خوریم رییس جمهور اوکراین تأکید کرد که اگر کمک های نظامی آمریکا به این کشور کاهش یابد یا متوقف شود، شکست کی یف حتمی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی رییس جمهور اوکراین تأکید کرد که اگر کمک های نظامی آمرکیا به کی یف قطع شود، شکست اوکراین حتمی خواهد بود.

وی که دیروز سه شنبه در نشست خبری در کی یف شرکت کرده بود، در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی خواهد افتاد اگر آمریکا کمک های نظامی خود به اوکراین را کاهش دهد گفت: اگر کمک ها کاهش یابد یا متوقف شود، فکر می کنم ما شسکت خواهیم خورد.

به گفته زلنسکی جنگ اوکراین هم اکنون در دوره بسیار دشواری قرار دارد.

وی در ادامه افزود اگر در موضوع اوکراین در بین کشورهای اروپایی اتحاد وجود نداشته باشد، وضعیت بسیار خطرناکی خواهد بود.

رییس جمهور اوکراین در ادمه گفت: البته ما به جنگ و مبارزه ادامه خواهیم داد، اما فکر نمی کنم که برای پیروزشدن فقط این مسئله کافی باشد.

ولودیمیر زلنسکی همچنین سه شنبه در پارلمان این کشور ضمن ارائه طرح 10 بندی کی یف در راستای آنچه مقاومت ملی خوانده شده است، گفت که سال آیندÙ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زلنسکی: اگر کمک های آمریکا قطع شود، ما حتما شکست می خوریم

زلنسکی: اگر کمک های آمریکا قطع شود، ما حتما شکست می خوریم