مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 آبان 1403 ساعت 15:302024-10-25سياسي

خوی استکباری آمریکا در برابر همه دنیا است


تصویب لایحه کاپیتولاسیون نشان داد که خوی استکباری آمریکا مختص جمهوری اسلامی نیست و در برابر همه دنیا چنین رفتاری مستکبرانه ای دارند.

- کاخک- امام جمعه کاخک گفت: تصویب لایحه کاپیتولاسیون نشان داد که خوی استکباری آمریکا مختص جمهوری اسلامی نیست و در برابر همه دنیا چنین رفتاری مستکبرانه ای دارند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حسین خاتونی در خطبه های نماز جمعه امروز چهارم آبان ماه در مسجد جامع و مصلی حضرت ولی عصر (عج) کاخک با اشاره به سالروز اعتراض امام خمینی (ره) به پذیرش و تصویب لایحه کاپیتولاسیون اظهار کرد: این لایحه که بر اساس آن اتباع آمریکا در ایران از مصونیت قضایی بهره مند می شدند، جز ذلت و خاری نبود.

امام جمعه کاخک با بیان اینکه لایحه کاپیتولاسیون قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به تصویب رسید تصریح کرد: تصویب این لایحه نشان داد که خوی استکباری آمریکا و نقض مکرر حقوق بشر توسط آنها مختص جمهوری اسلامی نیست و در برابر همه دنیا چنین خوی مستکبرانه ای دارند.

وی افزود: به عنوان نمونه الان واقعیت این لایحه ننگین که برگرفته از خوی استکباری آمریکایی ها است در کشورهای مختلفی از جمله ژاپن حکم فرما است و سربازان آمریکایی اجازه هرگونه تجاوز و تعرضی به ژاپنی ها دارند بدون آنکه آنها حق اعتراض یا شکایتی داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوی استکباری آمریکا در برابر همه دنیا است

خوی استکباری آمریکا در برابر همه دنیا است