مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 آبان 1403 ساعت 22:052024-10-28اقتصادي

روزانه 80 تن، ماهی و آبزی به اصفهان وارد و بازتوزیع می شود


مدیرعامل ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: ایجاد مرکز بازتوزیع ماهی در شهرستان از اهداف شهرداری اصفهان بوده است؛ بر این اساس روزانه حدود 80 تن ماهی و آبزی به شهر اصفهان وارد و به 8 استان بازتوزیع می شود.

- روزانه 80 تن، ماهی و آبزی به اصفهان وارد و بازتوزیع می شود ایسنا/اصفهان مدیرعامل ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: ایجاد مرکز بازتوزیع ماهی در شهرستان از اهداف شهرداری اصفهان بوده است؛ بر این اساس روزانه حدود 80 تن ماهی و آبزی به شهر اصفهان وارد و به 8 استان بازتوزیع می شود.

امیرحسین ماه آورپور (دوشنبه 7آبان ماه) در آیین بهره برداری از پروژه های جدید سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان و آغاز جشنواره فروش و آموزش طبخ ماهی ، اظهار کرد: یکی از علل تأسیس بارانداز ماهی در میدان مرکزی، کسب اعتماد و اعتبار کسبه و فعالان اقتصادی شهر اصفهان است.

همین موضوع باعث می شود که فعالان اقتصادی در سراسر کشور علاقه مند شوند و با کسبه های فعال اقتصادی در استان اصفهان دادوستد کنند.

وی ادامه داد: بنا بر اهمیت جذب اعتماد و اعتبار یادشده، به مرور زمان بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره بار شکل گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزانه 80 تن، ماهی و آبزی به اصفهان وارد و بازتوزیع می شود

روزانه 80 تن، ماهی و آبزی به اصفهان وارد و بازتوزیع می شود