مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 آبان 1403 ساعت 07:102024-10-31بين الملل

کره شمالی طولانی ترین تست موشکی را ثبت کرد


به گفته سئول، کره شمالی موشک بالستیکی را شلیک کرده که بیش از 80 دقیقه در حال پرواز بود و طولانی ترین زمان پرواز و بالاترین ارتفاع را داشت و در نهایت در نزدیکی منطقه انحصاری ژاپن سقوط کرد.

- به گفته سئول، کره شمالی موشک بالستیکی را شلیک کرده که بیش از 80 دقیقه در حال پرواز بود و طولانی ترین زمان پرواز و بالاترین ارتفاع را داشت و در نهایت در نزدیکی منطقه انحصاری ژاپن سقوط کرد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گزارش داد، کره شمالی یک موشک بالستیک به سمت دریای ژاپن پرتاب کرده است.

به گفته ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، تجزیه و تحلیل ها در حال انجام است.

در همین حال وزیر دفاع ژاپن گفت، موشک پرتاب شده توسط کره شمالی یک موشک بالستیک قاره پیما با برد 1000 کیلومتر و ارتفاع 7000 کیلومتر بود.

وزیر دفاع ژاپن به خبرنگاران در دفتر نخست وزیری گفت که ارتفاع و مدت پرواز، در میان همه پرتاب ها، طولانی ترین محسوب می شود.

او افزود: موشک کره شمالی یک موشک بالستیک قاره پیما بود.

این موشک به مدت 86 دقیقه پرواز کرد و در ساعت 8:37 (2337 به وقت گرینویچ چهارشنبه) در 200 کیلومتری غرب جزیره اوکوشیری در هوکایدو در دریای ژاپن، خارج از منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن سقوط کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کره شمالی طولانی ترین تست موشکی را ثبت کرد

کره شمالی طولانی ترین تست موشکی را ثبت کرد