مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1403 ساعت 15:152024-11-02سياسي

اخذ مبالغ کلان از والدین در مدارس غیردولتی قابل توجیه نیست


برخی مدارس غیردولتی به انحای مختلف تحت عنوان امور هنری و فوق برنامه مبالغ کلانی از والدین اخذ می کنند که قابل توجیه نیست و باید آموزش و پرورش نظارت بیشتری بر این موضوع داشته باشد.

- رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: برخی مدارس غیردولتی به انحای مختلف تحت عنوان امور هنری و فوق برنامه مبالغ کلانی از والدین اخذ می کنند که قابل توجیه نیست و باید آموزش و پرورش نظارت بیشتری بر این موضوع داشته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، ذبیح الله خداییان در دیدار با کاظمی وزیر آموزش و پرورش و معاونین وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در آینده کشور، گفت: اگر می خواهیم کشور آینده روشنی داشته و از هر جهت توسعه یافته باشیم باید در مورد آموزش و پرورش برنامه ریزی درست و دقیقی صورت گیرد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر اهمیت توجه به آموزش و پرورش، گفت: همان طور که ایشان بارها بر اهمیت آموزش و پرورش تاکید داشته اند، سرمایه اصلی هر کشور، نیروی انسانی آن است.

وی با انتقاد از نگاه مصرفی به آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هزینه در آموزش و پرورش تماماً سرمایه گذاری برای آینده است و اگر یک ریال در آن سرمایه گذاری کنیم میلیون ها و میلیاردها ریال سود کسب خواهیم کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اخذ مبالغ کلان از والدین در مدارس غیردولتی قابل توجیه نیست

اخذ مبالغ کلان از والدین در مدارس غیردولتی قابل توجیه نیست