مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1403 ساعت 10:202024-11-11پزشكي

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: تشنج و صرع قابل درمان است


رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سخنان خود تاکید کرد: تشنج یک بیماری قابل درمان است و هیچ منافاتی با زندگی عادی ندارد اما بیمار برای برخی فعالیت ها نظیر کوهنوردی ممکن است محدودیت داشته باشد.

- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: تشنج و صرع قابل درمان است رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سخنان خود تاکید کرد: تشنج یک بیماری قابل درمان است و هیچ منافاتی با زندگی عادی ندارد اما بیمار برای برخی فعالیت ها نظیر کوهنوردی ممکن است محدودیت داشته باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: براساس مطالعات در ایران بین 70 تا 80 درصد بیماران مبتلا به صرع با رعایت الگوی صحیح زندگی یعنی خواب مناسب، کاهش استرس، اجتناب از گرسنگی و مصرف برخی مواد غذایی و همچنین مصرف به موقع و منظم دارو، طی دو تا پنج سال به طور کلی بهبود می یابند.

  به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و متخصص جراحی مغز و اعصاب در یک برنامه تلویزیونی گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته پیش بینی می شود که بین یک میلیون و 200 تا یک میلیون و 300 هزار نفر به صرع مبتلا هستند.

  وی با اشاره به تفاوت صرع و تشنج گفت: حمله تشنجی فقط یک بار در بیمار رخ می دهد ولی در صورت تکرار، آن را صرع یا اپی لپسی می گوییم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: تشنج و صرع قابل درمان است

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: تشنج و صرع قابل درمان است