مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 آبان 1403 ساعت 14:402024-11-03سياسي

تهدید و آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند


جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: تهدید، آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند.

- تبریز-جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: تهدید، آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار محسن ساسانی روز یکشنبه در مراسم افتتاح دوره های آموزش تخصصی شیمیایی و پرتوی در تبریز افزود: هر جا آسیب پذیری باشد، دشمن آن را شناسایی و تهدید را بر آن نقطه اعمال خواهد کرد.

وی با بیان اینکه تهدید، آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند، اظهار کرد: دشمن با شناسایی زنجیره های فعالیت و نقاط ضعف، تهدید را بر این نقاط اعمال می کند تا بتواند به سرعت زنجیره را پاره و خسارت های گسترده ای را اعمال کند.

جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اقدام مستقیم رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، گفت: این شرایط باید به خوبی ترسیم شود و تمامی مدیران و مسؤولان آن را درک و به تناسب آن اقدامات و تمهیدات لازم را پیش بینی کنند.

سردار ساسانی، با تاکید بر جلوگیری از غافلگیر شدن در برابر تهدیدات دشمن، ادامه داد: در صورت غافلگیر شدن ضربات و خسارت های جبران ناپذیری خواهیم خورد بنابراین باید بتوانیم با برنامه ریزی و پیش بینی های دقیق، تنظیم اقدامات مؤثر و اجرای آنها از بروز حوادث ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهدید و آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند

تهدید و آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند