مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 آبان 1403 ساعت 14:452024-11-13سياسي

پروانه مشاورین املاک متخلف از قانون الزام، تعلیق می شود


کرمان_مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت:پروانه مشاورین املاک متخلف از قانون الزام، تعلیق می شود.

- پروانه مشاورین املاک متخلف از قانون الزام، تعلیق می شود کرمان_مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت:پروانه مشاورین املاک متخلف از قانون الزام، تعلیق می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سید مهدی هاشمی، صبح چهارشنبه گفت: کلیه اسناد تک برگ صادره از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون الزام به رنگ سبز می باشند و این اسناد صرفاً به صورت رسمی قابلیت انتقال دارند و معامله این اسناد با قولنامه های عادی ممنوع بوده و برای مشاورین املاک متخلف مجازات انتظامی در پی دارد.

وی افزود: در کشور قریب به 50 میلیون برگ قولنامه عادی وجود دارد که با توجه به سهولت جعل، امکان فروش ملک به چندین نفر، زمین خواری و سایر جرایمی که در بستر قولنامه های عادی رخ می دهد، مجلس با تصویب قانون در صدد ساماندهی این مسئله برآمد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: در این راستا قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول به تصویب رسید که برای اشخاص حقیقی و دستگاه های اجرایی تکالیفی مشخص نموده است و کلیه اشخاص می بایست ظرف مدت 2 سال از راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی، نسبت به بارگذاری مستندات مالکیت خود در سامانه اقدام کنند و این مهلت قابل تمدید نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروانه مشاورین املاک متخلف از قانون الزام، تعلیق می شود

پروانه مشاورین املاک متخلف از قانون الزام، تعلیق می شود