مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آبان 1403 ساعت 10:152024-11-04اجتماعي

سکوت دولت و نمایندگان/ تداوم ساخت و ساز یک سد غیرقانونی در اصفهان


اواسط مهرماه سال جاری بود که معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: «وزارت نیرو باید اجرای سد «ماندگان پادنا» را به دلیل نداشتن مجوز زیست محیطی متوقف کند؛ - محمد درویش، کنشگر محیط زیست، در خصوص عوارض ناشی از اجرای این پروژه، پیش تر گفته بود: تغییر مسیر رودخانه ها یکی از عوارض اصلی احداث سد ها است که با وارد کردن یک شوک به جریان اصلی یک رودخانه، به ایجاد تنش های آبی دامن می زند.

تدوام این اقدامات در حوزه منابع آب طبیعی، حتی به مرور سبب افت کیفیت اکوسیستم خلیج فارس هم خواهد شد.

  هم چنین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این باره هشدار داده بود: طبق بررسی های کارشناسان و متولیان امر، در صورت احداث سد ماندگان، 10 هزار درخت قطع می شود.

  در این قبیل جریانات، تجربه نشان داده که غیرقانونی شناختن برخی عملیات از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست، چندان حکم بازدارنده و محکمی برای وزارت نیرو نیست.

کما اینکه دوریش هم با اشاره به ردپای وزارت نیرو در این ماجرا عنوان کرده بود: وزارت نیرو در موارد ساخت وساز های غیراصولی محیط زیستی، بزرگترین متخلف است؛ یعنی همواره خود این وزارتخانه دست به چنین اقداماتی می زند؛ اما با کدام مجوز و طبق کدام قانون نمی دانیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سکوت دولت و نمایندگان/ تداوم ساخت و ساز یک سد غیرقانونی در اصفهان

سکوت دولت و نمایندگان/ تداوم ساخت و ساز یک سد غیرقانونی در اصفهان