مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 آبان 1403 ساعت 13:002024-11-20سياسي

در 2 شهرستان کرمانشاه با خطر فرونشست مواجه ایم


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه به گسترش خطر فرونشست زمین در برخی مناطق کشور اشاره کرد و گفت: در استان کرمانشاه نیز در دو شهرستان کنگاور و صحنه با خطر فرونشست مواجه ایم.

- ایسنا/کرمانشاه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه به گسترش خطر فرونشست زمین در برخی مناطق کشور اشاره کرد و گفت: در استان کرمانشاه نیز در دو شهرستان کنگاور و صحنه با خطر فرونشست مواجه ایم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، طهماسب نجفی امروز (30 آبان) در بیست و سومین کنفرانس هیدرولیک ایران به میزبانی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه، با اشاره به چالش فرونشست زمین در کشور، اظهار کرد: نتیجه اقدامات گذشته و برداشت بی رویه آبهای زیرزمینی، چالش فرونشست زمین را در کشور رقم زده است.

معاون استانداری کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون پنج استان کشور شامل تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و کرمان از نظر فرونشست زمین در وضعیت خطر قرار دارند، علت اصلی فرونشست زمین در ایران را برداشت بی رویه از آبهای زیرزمینی برای مصارف کشاورزی عنوان کرد و گفت: این مسئله نه تنها شهرها، بلکه حتی آثار تاریخی مانند میدان نقش جهان اصفهان و تخت جمشید و نیز زیرساخت های حیاتی مانند فرودگاه ها و راه آهن را نیز در معرض خطر قرارداده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در 2 شهرستان کرمانشاه با خطر فرونشست مواجه ایم

در 2 شهرستان کرمانشاه با خطر فرونشست مواجه ایم