مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 آبان 1403 ساعت 15:402024-11-06سياسي

حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاد دانشگاهی است


مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان گفت: حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاد دانشگاهی است و این حضور قابل تقدیر است.

- مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان گفت: حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاد دانشگاهی است و این حضور قابل تقدیر است.

به گزارش ایسنا، دکتر نجمه یزدانفر در نشست دوره ای با بانوان همکار در پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی که به صورت حضوری و در فضایی صمیمانه برگزار شد، اظهار داشت: هدف از ایجاد حوزه امور بانوان، شنیدن نظرات بانوان شاغل در این نهاد، برطرف کردن دغدغه های آن ها و فراهم کردن مسیر لازم برای دستیابی به جایگاه متعالی و شایسته آنان است.

مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان ضمن تقدیر و تشکر از بانوان شاغل در پژوهشگاه علوم انسانی بیان کرد: تلاش می کنیم زمینه آشنایی بانوان با سایر نهادها و سازمان ها را فراهم کنیم.

یزدانفر ضمن قدردانی از بانوان شاغل در پژوهشگاه علوم انسانی ابراز داشت: هدف این است که فرصت های بیشتری برای رشد و توسعه حرفه ای بانوان فراهم شده و علاوه بر ارتقای مهارت های فردی، زمینه برای استفاده بهینه و مطلوب جامعه از توانمندیهای عظیم جهاد دانشگاهی در زمینه علوم انسانی بویژه در حوزه اصلاح سبک زندگی فراهم گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاد دانشگاهی است

حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاد دانشگاهی است