مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آبان 1403 ساعت 14:052024-10-30اقتصادي

تامین ارز واردات در کانال 40.9 میلیارد دلار


بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا 9 آبان ماه امسال، 40 میلیارد و 913 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، - واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو 8 میلیارد و 814 میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 22 میلیارد و 256 میلیون دلار، برای خدمات 903 میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات 8 میلیارد و 940 میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی 6 میلیارد و 926 میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 1 میلیارد و 888 میلیون دلار ارز تأمین کرده است.

شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع 8 میلیارد و 814 میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ 28,500 تومان و با هدف حمایت از مصرف کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزان تر تأمین کرده است.

این گزارش حاکی از آن است که در این بازه زمانی برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 22 میلیارد و 256 میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ 8 میلیارد و 940 میلیون دلار و در مجموع 40 میلیارد دلار و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین ارز واردات در کانال 40.9 میلیارد دلار

تامین ارز واردات در کانال 40.9 میلیارد دلار