مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1403 ساعت 16:252024-11-11حوادث

جزییات مرگ دلخراش فرزندخوانده 11 ساله کاشمری


سرپرست سازمان بهزیستی چگونگی مرگ دلخراش دختر 11 ساله کاشمری را که به فرزند خواندگی گرفته شده بود؛ تشریح کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، در ابتدای آبان سال جاری، یکی از دختران مددجوی بهزیستی که در شهرستان کاشمر به سرپرستی گرفته شده بود؛ به دلیل درگیری و کودک آزاری دچار آسیب های جدی بدنی شده و درگذشت.

به دنبال این حادثه تلخ، مسئولان سازمان بهزیستی و دستگاه قضایی عزم جدی خود را برای برخوردار با عوامل این حادثه تلخ از خود نشان دادند.

در همین راستا، سید مجید حسینی سرپرست سازمان بهزیستی عصر امروز در یک نشست خبری مواضع سازمان خود را در خصوص این مساله اعلام کرد.

حسینی در ابتدای این نشست خبری با بیان اینکه مستمری 13 هزار نفر که مستمری بگیر بهزیستی هستند از همین ماه پرداخت شد؛ گفت: از همین امروز هم مستمری یک میلیون و ششصد هزار نفر از معلولان پرداخت شده که ارزش آن بیش از 2 هزار و صد میلیارد تومان است.

حسینی با بیان اینکه همه کارکنان سازمان بهزیستی مددکار هستند؛ گفت: مددکاران کار سختی را در پیش دارند؛ معتقدیم که پرداختی این عزیزان بهبود یابد؛ مجوز افزایش پنجاه درصدی فوق العاده شغل مددکاری که پیش از این برای مشاغل عمومی 35 درصد بود؛ صادر شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات مرگ دلخراش فرزندخوانده 11 ساله کاشمری

جزییات مرگ دلخراش فرزندخوانده 11 ساله کاشمری