مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 مهر 1403 ساعت 13:452024-10-08سياسي

جلوگیری از 26 میلیارد ریال فرار مالیاتی در خراسان جنوبی


وصول جرایم مالیاتی به مبلغ 26 میلیارد ریال از 2 شرکت فعال خراسان جنوبی یکی از عملکردهای بازرسی استان در نیمه نخست امسال است.

- ایسنا/خراسان جنوبی رییس کل بازرسی خراسان جنوبی گفت: وصول جرایم مالیاتی به مبلغ 26 میلیارد ریال از 2 شرکت فعال خراسان جنوبی یکی از عملکردهای بازرسی استان در نیمه نخست امسال است.

مهدی رحیمی، امروز سه شنبه 17 مهر در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند افزود: این شرکت ها با سندسازی و صورت وضعیت های غیر واقعی، زمینه فرار مالیاتی را فراهم کرده بودند.

رحیمی گفت: پیگیری تخصیص اعتباراتی به مبلغ 170 میلیارد ریال در قالب چند فقره تسهیلات به پرورش دهندگان مرغ آرین از دیگر اقداماتی بوده که امسال در راستای سیاست سازمانی انجام شده است.

بازرس کل قضایی خراسان جنوبی، جلوگیری از اخذ هزینه مازاد از مالکان چاه های کشاورزی برای تمدید پروانه را عملکرد دیگر این نهاد ذکر کرد و افزود: با ورود بازرسی کل استان تمدید پروانه در قالب قرارداد سه ساله جریان پیدا کرده است.

رحیمی گفت: بازرسی استان برای امکان جذب و پرداخت 10 میلیارد ریال یارانه طرح تنظیم بازار برای عرضه میوه و خرما ماه رمضان نیز همراهی کرد تا دستگاه های متولی بتوانند اختصاص و جذب را انجام دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلوگیری از 26 میلیارد ریال فرار مالیاتی در خراسان جنوبی

جلوگیری از 26 میلیارد ریال فرار مالیاتی در خراسان جنوبی