مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 مهر 1403 ساعت 21:052024-10-15بين الملل

دولت آمریکا را در قبال جنایت ها علیه غزه مسئول می دانیم


یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در سخنانی دولت آمریکا را مسئول کشتارها، جنایت ها و نسل کشی علیه نوار غزه دانست.

- دولت آمریکا را در قبال جنایت ها علیه غزه مسئول می دانیم یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در سخنانی دولت آمریکا را مسئول کشتارها، جنایت ها و نسل کشی علیه نوار غزه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اسامه حمدان از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در سخنانی اعلام کرد: رخ دادهای شمال نوار غزه، یک نسل کشی جمعی به تمام معناست که از سوی اسراییل علیه غیرنظامیان صورت می گیرد.

این عضو ارشد جنبش حماس بیان کرد: جنایت های شمال نوار غزه در سایه انتشار خبرهایی در خصوص آغاز یک مرحله جدید نسل کشی جمعی صورت می گیرد.

هدف طرح جدید اشغالگران جدانمودن شمال نوار غزه و کوچاندن ساکنان آن است.

حمدان افزود: ما در برابر یکی از پست ترین طرح های نظامی ارائه شده از سوی فرماندهان نظامی ای قرار داریم که بویی از اخلاق نبرده اند.

ما بار دیگر از جامعه بین الملل می خواهیم که قطعنامه هایی را تصویب کند که از غیرنظامیان حمایت کند و نسل کشی علیه آنان را متوقف کند.

وی ادامه داد: چشم پوشی جامعه بین الملل نسبت به جنایت اسراییل در کوچاندن صدها هزار نفر، پسرفت بی سابقه ای در ارزش های بشری به شمار می آی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت آمریکا را در قبال جنایت ها علیه غزه مسئول می دانیم

دولت آمریکا را در قبال جنایت ها علیه غزه مسئول می دانیم