مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 مهر 1403 ساعت 08:102024-09-24بين الملل

نخست وزیر نروژ: شورای امنیت باید موثرتر و کارآمدتر باشد


نخست وزیر نروژ خواستار شورای امنیتی کارآمدتر و موثرتر شد و به این نهاد بین المللی تاکید کرد تا برای کاهش خصومت ها در خاورمیانه و اوکراین کمک و مداخله کند.

- نخست وزیر نروژ خواستار شورای امنیتی کارآمدتر و موثرتر شد و به این نهاد بین المللی تاکید کرد تا برای کاهش خصومت ها در خاورمیانه و اوکراین کمک و مداخله کند.

به گزارش ایسنا، یوناس گهر استور نخست وزیر نروژ در نشست آینده سازمان ملل بر ضرورتی برای سران کشورهای مختلف به منظور رسیدگی به بی عدالتی های تاریخی علیه آفریقا و همچنین بهبود وضعیت مناطقی که کمتر نماینده ای در سازمان ملل دارند، تاکید کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وی با اشاره به اینکه مجمع عمومی با همکاری نزدیک با شورای امنیت، نقش حیاتی در حفظ صلح و امنیت بین المللی ایفا می کند، افزود: ما به شورای امنیتی شفاف تر، فراگیرتر و موثرتر با محدودیت های زیاد در استفاده از حق وتو نیاز داریم.

نخست وزیر نروژ همچنین از شورای امنیت خواست تا برای پایان دادن به جنگ روسیه علیه اوکراین و کمک به حل و فصل تشدید خصومت ها در خاورمیانه به طور جمعی اقدام کند.

وی افزود: شورای امنیت باید به سمت راه حل 2 دولتی کار کند و به فلسطینی ها حق یک کشور و راه حل 2 دولتی بدهد، جایی که اسراییلی ها و فلسطینی ها بتوانند در کنار هم در صلح زندگی کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر نروژ: شورای امنیت باید موثرتر و کارآمدتر باشد

نخست وزیر نروژ: شورای امنیت باید موثرتر و کارآمدتر باشد