مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 08:552024-10-21اقتصادي

مردم سخاوتمندخراسان جنوبی بیش از 6.5 میلیارد تومان صدقه دادند


معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: طی 6 ماهه امسال 6 میلیارد و 658 میلیون تومان صدقه توسط امداد و مراکز نیکوکاری در سطح استان جمع آوری شده است.

- مردم سخاوتمندخراسان جنوبی بیش از 6.

5 میلیارد تومان صدقه دادند بیرجند-معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: طی 6 ماهه امسال 6 میلیارد و 658 میلیون تومان صدقه توسط امداد و مراکز نیکوکاری در سطح استان جمع آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالرحیم لطفی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران به رشد 21 درصدی صدقات در مدت 6 ماهه امسال اشاره کرد و اظهار کرد: در این مدت مردم سخاوتمند ونیکوکار استان ماهیانه یک میلیارد و 109 میلیون تومان صدقه به نیازمندان اهدا کردند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی تعداد کل مشترکین صدقات در استان را 154 هزار و 337 نفر اعلام کرد و یادآورشد: صدقات جمع آوری شده مردم خیر و نیکوکار نیز در سرفصل های جهیزیه، مسکن، درمان، اشتغال تحصیلی، موردی و… هزینه می شود.

وی به روش های نوین پرداخت صدقه اشاره کرد و گفت: هم استانی های داخل و خارج از استان می توانند با شماره گیری #056*8877* در مرکز استان و در سایر ادارات با کد همان شهر، مبلغ صدقه خود را پرداخت تا در اولین فرصت به دست نیازمندان واقعی بر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم سخاوتمندخراسان جنوبی بیش از 6.5 میلیارد تومان صدقه دادند

مردم سخاوتمندخراسان جنوبی بیش از 6.5 میلیارد تومان صدقه دادند