مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 مهر 1403 ساعت 07:502024-09-25سياسي

به جای «محمد گلریز»، من را آقای پیروزی صدا می زنند!


محمد گلریز، خواننده نام آشنای دفاع مقدس به عنوان یکی از مطرح ترین خوانندگان دفاع مقدس به شمار می رود.

همین امر اما، موجب شده است که هر ساله در مقاطعی مانند هفته دفاع مقدس، - محمد گلریز، خواننده نام آشنای دفاع مقدس به عنوان یکی از مطرح ترین خوانندگان دفاع مقدس به شمار می رود.

همین امر اما، موجب شده است که هر ساله در مقاطعی مانند هفته دفاع مقدس، صدای آثار او بیش از هر زمانی دیگری به گوشمان برسد و همین امر مجالی می شود برای اهالی رسانه تا خاطرات گلریز را در آن برهه زمانی باری دیگر بازگو کنند.

اکنون که در هفته دفاع مقدس به سر می بریم، با او تماسی داشتیم تا جویا شویم که بهترین اثرش به عقیده خود و البته آهنگسازی که رضایت خاطر بیشتری از همکاری با او داشته است، کدامند؟ محمد گلریز در ابتدای این گفت وگو به ایسنا گفت: برای دفاع مقدس حدود 42 اثر خوانده ام.

آثاری که خوانده ام، به آنها علاقه مند بودم؛ چرا که مقطعی از تاریخ دفاع مقدس را بیان می کردند.

من هر کدام از آثاری را که خوانده ام، دوست دارم ولی یکی از آن آهنگ ها برایم فرق دارد.

او ادامه داد: یکی از کارهایم که نه به تأیید من، بلکه به تأیید همه اهالی مرتبط با دفاع مقدس و موسیقیدانان ماندگار شد، خجسته باد این پیروزی بود که حتی خارج از مرزها رفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به جای «محمد گلریز»، من را آقای پیروزی صدا می زنند!

به جای «محمد گلریز»، من را آقای پیروزی صدا می زنند!