مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 11:102024-10-01سياسي

وزیر خارجه کانادا: قطبی سازی ها و شکاف ها، معضل اصلی جهان است


وزیر امور خارجه کانادا در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل قطبی سازی ها و شکاف ها را مشکل واقعی جهان کنونی خوانده و بر نقشی که سازمان ملل می تواند در رفع این مشکل داشته باشد تاکید کرد.

- وزیر خارجه کانادا: قطبی سازی ها و شکاف ها، معضل اصلی جهان است وزیر امور خارجه کانادا در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل قطبی سازی ها و شکاف ها را مشکل واقعی جهان کنونی خوانده و بر نقشی که سازمان ملل می تواند در رفع این مشکل داشته باشد تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، ملانی جولی ، وزیر امور خارجه کانادا در سخنرانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در شهر نیویورک از اعضای سازمان ملل خواست با چند قطبی سازی سیاسی فزاینده در جهان مقابله کنند و بخشی از سخنرانی خود را نیز به مسائل داخلی کشور خودش کشاند.

او با پیش کشیدن دعواهای سیاسی داخلی کشورش بر سر مسائلی نظیر آزادی سقط جنین و حقوق اقلیت های جنسی که با پی یر پوالیور ، رهبر محافظه کاران کانادا دارد، به مجمع عمومی گفت: برخی از کسانی که بلندترین صداها را در صحبت کردن برای آزادی دارند می خواهند این کلمه را برای اهداف خودشان باز تعریف کنند.

آنها پشت این کلمه پنهان می شوند تا به ما بگویند که همه چیز معیوب است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر خارجه کانادا: قطبی سازی ها و شکاف ها، معضل اصلی جهان است

وزیر خارجه کانادا: قطبی سازی ها و شکاف ها، معضل اصلی جهان است