مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 مهر 1403 ساعت 08:302024-09-28سياسي

انسجام اجتماعی استان سیستان و بلوچستان را باید به پایتخت منتقل کنیم


معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: انسجام اجتماعی استان را باید به عنوان چهره واقعی این منطقه به پایتخت منتقل کنیم.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: انسجام اجتماعی استان را باید به عنوان چهره واقعی این منطقه به پایتخت منتقل کنیم.

رضا شریفی شامگاه جمعه در نشست با تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری زاهدان اظهار کرد: اگر حال مردم خوب باشد آستانه تحمل و تاب آوری اجتماعی شان افزایش پیدا می کند.

وی بیان کرد: پارلمان و مدیریت شهری می تواند در افزایش انسجام اجتماعی کمک کند و باید تاثیرگذارتر و با کنشگری حال خوب مردم را افزایش دهید.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ترافیک در زاهدان در حال تبدیل شدن به بحران اجتماعی است و این امر باعث نارضایتی اجتماعی می شود، گفت: اهمیت کارها و طرح های شهرداری و مدیریت شهری به طور مستقیم بر نارضایتی و رضایتمندی شهروندان اثر می گذارد.

وی با تاکید بر اینکه نظام و منظومه مسائل و حل مسائل سیستان و بلوچستان تبیین و احصاء شده است، اظهار کرد: کارها و طرح های بزرگی در این دوره شروع شده و جنس کار و معدلی که در سه سال گذشته انجام شده قابل قیاس با چند دهه گذشته نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انسجام اجتماعی استان سیستان و بلوچستان را باید به پایتخت منتقل کنیم

انسجام اجتماعی استان سیستان و بلوچستان را باید به پایتخت منتقل کنیم