مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 مهر 1403 ساعت 22:552024-10-10حوادث

سازش مربوط به پرونده های قتل در آذربایجان غربی به 30 مورد رسید

سازش مربوط به پرونده های قتل در آذربایجان غربی به 30 مورد رسید

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: سی امین سازش مربوط به پرونده قتل طی سال جاری در استان رقم خورد و یک نفر دیگر، این بار در شهرستان ارومیه از قصاص رهایی یافت.

- سازش مربوط به پرونده های قتل در آذربایجان غربی به 30 مورد رسید ارومیه-رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: سی امین سازش مربوط به پرونده قتل طی سال جاری در استان رقم خورد و یک نفر دیگر، این بار در شهرستان ارومیه از قصاص رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، ناصر عتباتی روز پنجشنبه در این زمینه افزود: فردی به هویت م – د مرتکب قتل فردی شده بود که قرار بود حکم قصاص آن، بامداد امروز در زندان ارومیه انجام شود.

وی اضافه کرد: به منظور نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در بین مردم، با تلاش اعضای هسته های جهادی بخشایش و پس از چندین ماه مذاکره با استعانت از خداوند و تمسک به ائمه اطهار (ع) موفق به اخذ رضایت اولیای دم شدند.

عتباتی عنوان کرد: با این رضایت، محکوم فرصت دوباره زندگی یافت و از قصاص نجات داده شد.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: با این سازش که نشان از روحیه بزرگ اولیای دم بود، سی امین سازش پرونده قتل استان رقم خورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازش مربوط به پرونده های قتل در آذربایجان غربی به 30 مورد رسید

سازش مربوط به پرونده های قتل در آذربایجان غربی به 30 مورد رسید