مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مهر 1403 ساعت 18:452024-09-30سياسي

دعوت میشوستین از پزشکیان برای امضا موافقتنامه جامع راهبردی در روسیه


رییس جمهور توافق برای تبدیل ایران به هاب ترانزیتی و هاب گازی منطقه را نمونه ای عالی از همکاری مشترک میان ایران و روسیه در جهت تأمین منافع دو کشور و در جهت ایجاد توسعه پایدار، - رییس جمهور توافق برای تبدیل ایران به هاب ترانزیتی و هاب گازی منطقه را نمونه ای عالی از همکاری مشترک میان ایران و روسیه در جهت تأمین منافع دو کشور و در جهت ایجاد توسعه پایدار، رشد همگرایی و جهش اقتصادی در منطقه دانست و گفت : معتقدیم اگر پروژه های مهم مشترک ایران و روسیه به مرحله اجرا برسند ظرفیت های بزرگی در زمینه مقابله با تحریم های ظالمانه برای دو کشور ایجاد خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان عصر دوشنبه 9 مهر 1403 در دیدار میخاییل میشوستین نخست وزیر روسیه تبادل هیئت های دیپلماتیک میان ایران و روسیه را موجب توسعه تعاملات و ارتباطات دو کشور و همچنین تقویت همکاری ها در راستای تسریع در اجرای توافقات عنوان کرد و افزود: معتقدیم اگر پروژه های مهم مشترک ایران و روسیه به مرحله اجرا برسند ظرفیت های بزرگی در زمینه مقابله با تحریم های ظالمانه برای دو کشور ایجاد خواهند کرد.

وی در ادامه توافق برای تبدیل ایران به هاب ترانزیتی و هاب گازی منطقه را نمونه ای عالی از همکاری مشترک میان ایران و روسیه در جهت تأمین منافع دو کشور و در جهت ایجاد توسعه پایدار، رشد هم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دعوت میشوستین از پزشکیان برای امضا موافقتنامه جامع راهبردی در روسیه

دعوت میشوستین از پزشکیان برای امضا موافقتنامه جامع راهبردی در روسیه