مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مهر 1403 ساعت 15:352024-10-16بين الملل

حماس: پیام بلینکن و آستین به اسراییل پوششی برای این رژیم فاشیست است


عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به نامه محرمانه وزیر خارجه و وزیر دفاع آمریکا به تل آویو درباره غزه واکنش نشان داد.

- عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به نامه محرمانه وزیر خارجه و وزیر دفاع آمریکا به تل آویو درباره غزه واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به نامه محرمانه آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا به تل آویو درباره غزه اعلام کرد که پیام بلینکن و آستین به اشغالگران برای افزایش میزان کمک ها به غزه پوششی برای این رژیم فاشیست است.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، عزت الرشق در ادامه افزود، مهلت یک ماهه ذکر شده در نامه بلینکن و آستین در سایه اشغالگری، دولت آمریکا را مسؤول کامل جنایات می داند.

این عضو دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین تصریح کرد، افزایش میزان کمک هایی که دولت آمریکا آن را تبلیغ می کند، تلاشی آشکار برای اعتباربخشی مجدد به آبرو و شهرت لکه دار خود است.

از سوی دیگر، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اعلام کرد که دولت آمریکا، شریک اصلی جنگ نسل کشی است و این درحالی است که با وقاحت تمام، برای وضعیت انسانی غزه گریه می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حماس: پیام بلینکن و آستین به اسراییل پوششی برای این رژیم فاشیست است

حماس: پیام بلینکن و آستین به اسراییل پوششی برای این رژیم فاشیست است