مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 10:002024-10-21اقتصادي

تامین آب زمین های مجموعه هفتصد هکتاری میناب از سد شمیل و نیان


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، جمشید عیدانی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان افزود: در این طرح با 500 متر لوله گذاری از خط انتقال آب سد شمیل و نیان، - تامین آب زمین های مجموعه هفتصد هکتاری میناب از سد شمیل و نیان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت: برای تامین آب کشاورزی زمین های مجموعه هفتصد هکتاری شهرستان میناب، از سد شمیل و نیان تامین آب شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، جمشید عیدانی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان افزود: در این طرح با 500 متر لوله گذاری از خط انتقال آب سد شمیل و نیان، آب مازاد سد ها برای کشاورزان انتقال داده شد.

وی گفت: هزینه اجرای این طرح دو میلیارد تومان است که در مدت شش روز لوله گذاری اجرا شد.

عیدانی افزود: کشت عمده در این زمین ها هندوانه است و با اجرای این طرح کشاورزان می توانند در حداقل 500 هکتار کشاورزی کنند.

وی گفت: پیشتر آب مورد نیاز این زمین ها از سد استقلال در میناب تامین می شد که اکنون به علت کمبود آب نمی توان آب این سد را به کشاورزی اختصاص داد.

گفتنی است، این زمین ها در محدوده مناطق تیرور و گوربند شهرستان میناب واقع شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین آب زمین های مجموعه هفتصد هکتاری میناب از سد شمیل و نیان

تامین آب زمین های مجموعه هفتصد هکتاری میناب از سد شمیل و نیان