مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 مهر 1403 ساعت 12:002024-09-25سياسي

خروج کامل کالاهای متروکه سنواتی از بندر بوشهر نیازمند تعامل است


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: خروج کامل کالاهای متروکه سنواتی از بندر بوشهر نیازمند تعامل و همراهی ویژه بین دستگاه ها است.

- بوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: خروج کامل کالاهای متروکه سنواتی از بندر بوشهر نیازمند تعامل و همراهی ویژه بین دستگاه ها است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد شکیبی نسب صبح چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت کالاهای متروکه بندر بوشهر با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و ناظر گمرکات و مدیرکل گمرک بوشهر اظهار کرد: کالاهای متروکه بندر بوشهر شامل تعداد بسیار کمی خودروهای سنگین و سبک، 20 کانتینر و کالاهای عمومی است که با همراهی دستگاه قضایی گام بسیار خوبی در این زمینه برداشته شده است.

وی بیان کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر برای خروج کامل کالاهای متروکه نقش خود را به طور تمام و کمال ایفا کرده و می طلبد با همکاری سایر دستگاه های مرتبط گام های نهایی نیز برداشته شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: بنادر این استان از بنادر پیشگام کشور در ترخیص کالاهای رسوبی محسوب می شوند که این مهم در سایه اقدامات ویژه و حمایتی دستگاه قضایی از جمله مهرانگیز رییس کل دادگستری استان و شهنیایی دادستان عمومی و انقلاب بوشهر، شهبازی بازرس کل استان و تماری معاون دادستان بوشهر محق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خروج کامل کالاهای متروکه سنواتی از بندر بوشهر نیازمند تعامل است

خروج کامل کالاهای متروکه سنواتی از بندر بوشهر نیازمند تعامل است