مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 13:152024-10-01سياسي

65 دریانورد در آب های استان بوشهر نجات پیدا کردند


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در 6 ماهه ابتدایی امسال، با حضور به موقع شناورهای ناجی، در مجموع 65 دریانورد در آب های استان بوشهر نجات پیدا کردند.

- بوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در 6 ماهه ابتدایی امسال، با حضور به موقع شناورهای ناجی، در مجموع 65 دریانورد در آب های استان بوشهر نجات پیدا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد شکیبی نسب ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در 6 ماه ابتدایی سال 1403، در مجموع 50 درخواست امداد و نجات و اعلام اضطرار به مراکز هماهنگی جست و جو و نجات دریایی استان بوشهر گزارش شده است.

وی بیان کرد: از مجموع درخواست های ثبت شده، 12 مورد مربوط به شناورهای سانحه دیده و مضطر و 38 مورد آن مربوط به خدمات نیاز پزشکی بوده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: از مجموع 12 مورد اعلام اضطرار ثبت شده، هفت مورد نقص فنی، سه مورد آب گرفتگی، یک مورد آتش سوزی و همچنین یک مورد آدم به دریا گزارش شده است.

شکیبی نسب ادامه داد: در این میان، 2 مورد از سوانح منجر به غرق شدن شناور شده که هر دو مورد آن به موتور لنج باری اختصاص داشته است.

وی افزود: کل سرنشینان شناورهای مضطر 66 نفر بوده که از این مجموع، 65 نفر نجات یافته و یک نفر مفقود مانده که مربوط به مورد آدم به دریا است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

65 دریانورد در آب های استان بوشهر نجات پیدا کردند

65 دریانورد در آب های استان بوشهر نجات پیدا کردند