مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 16:152024-10-01بين الملل

بعد از دو سال؛ صدراعظم آلمان می خواهد به «پوتین» زنگ بزند


رسانه های آلمانی اعلام کردند که صدراعظم این کشور قصد دارد پیش از برگزاری نشست سران گروه بیست (G20) تلفنی با رییس جمهور روسیه گفت وگو کند.

- بعد از دو سال؛ صدراعظم آلمان می خواهد به پوتین زنگ بزند رسانه های آلمانی اعلام کردند که صدراعظم این کشور قصد دارد پیش از برگزاری نشست سران گروه بیست (G20) تلفنی با رییس جمهور روسیه گفت وگو کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، رسانه های آلمانی اعلام کردند که اولاف شولتز، صدراعظم این کشور قصد دارد پس از دو سال و پیش از برگزاری نشست سران گروه بیست (G20) در ماه نوامبر در برزیل، تلفنی با ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه گفت وگو و رایزنی کند.

پس از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، آمریکا و کشورهای غربی رابطه خود را با مسکو کم رنگ و تحریم های شدیدی علیه روسیه اعمال کردند.

آخرین گفت وگوی تلفنی بین سران روسیه و آلمان دسامبر 2022 بود.

اما مقامات آلمانی و خود شولتز بارها انجام یک گفت وگوی تلفنی دیگر بین سران روسیه و آلمان را رد نکردند.

آخرین بار در ماه ژوئن شولتز تمایل خود را برای گفت وگوی تلفنی با پوتین اعلام کرد.

در آن زمان دیمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفت وگو با ریانووستی اعلام کرد که رییس جمهور پوتین هیچ برنامه ای برای گفت وگوی تلفنی با صدراعظم آلمان ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بعد از دو سال؛ صدراعظم آلمان می خواهد به «پوتین» زنگ بزند

بعد از دو سال؛ صدراعظم آلمان می خواهد به «پوتین» زنگ بزند