مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 مهر 1403 ساعت 11:252024-09-28اقتصادي

واردات 800 دستگاه ماشین آلات جدید در سازمان راهداری


رییس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای گفت: با واردات حدود 800 دستگاه ماشین آلات راهداری سبک و سنگین، توان عملیاتی راهداری در راه های بین شهری کشور بالا می رود.

- رییس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای گفت: با واردات حدود 800 دستگاه ماشین آلات راهداری سبک و سنگین، توان عملیاتی راهداری در راه های بین شهری کشور بالا می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، داریوش امانی رییس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای با بیان اینکه با واردات حدود 800 دستگاه ماشین آلات راهداری سبک و سنگین، توان عملیاتی راهداری در راه های بین شهری کشور بالا می رود، گفت: تمام تلاشمان این است در چارچوب اهداف و برنامه هایی که مجمع عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای مشخص می کند، قدم برداریم.

وی خاطرنشان کرد: عملکرد سال گذشته سازمان در اقدامات راهداری، ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی بیشتر از برنامه ریزی و اهداف بود، همچنین در میزان ترانزیت کالا، حمل ونقل عمومی بین شهری در ایام اربعین حسینی و سفرهای مشهدالرضا (ع) در روزهای پایانی ماه صفر، عملکرد مناسبی داشتیم.

امانی با بیان این که تا حد امکان تمام اقدامات این سازمان در سامانه ها بارگذاری شده و به سازمان بزرگ دیتامحور تبدیل شده است، اظهار کرد: اصلاح حدود 780 نقطه پرحادثه، تجهیز پایانه های مرزی، پاسگاه های پلیس ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واردات 800 دستگاه ماشین آلات جدید در سازمان راهداری

واردات 800 دستگاه ماشین آلات جدید در سازمان راهداری