مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 مهر 1403 ساعت 12:502024-10-02اجتماعي

مشارکت های مردمی در فعالیت های آموزشی از محورهای مورد توجه است


معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی گفت: یکی از فعالیت هایی که این نهاد در سال های گذشته به آن توجه بیشتری داشته، مشارکت های مردمی در فعالیت های آموزشی است.

- مشارکت های مردمی در فعالیت های آموزشی از محورهای مورد توجه است ایسنا/زنجان معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی گفت: یکی از فعالیت هایی که این نهاد در سال های گذشته به آن توجه بیشتری داشته، مشارکت های مردمی در فعالیت های آموزشی است.

محمدمحسن غفوریان امروز (چهارشنبه، 11 مهر ماه) در پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی سراسر کشور که به میزبانی زنجان برگزار شد، با اشاره به محورهای اصلی این گردهمایی، اظهار کرد: مقرر شده است در این گردهمایی ابعاد مشارکت ها، مقررات و ضوابط هم فکری شود تا مقدمه ای برای ارتقای مدل کسب و کار فعالیت های آموزشی جهاد دانشگاهی در سال های آینده باشد.

وی با اشاره به نظارت بر فعالیت ها و کیفیت آموزشی در جهاد دانشگاهی، بیان کرد: با رونمایی از سامانه انتقادها و پیشنهادها در این گردهمایی قطعاً شاهد پیشبرد بهتر اهداف خواهیم بود، چون این سامانه به فعالیت های سازمانی جهاد دانشگاهی کمک می کند.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه ابزارهای نظارتی متنوع شده است و باید در این مسیر خود را مجهز ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت های مردمی در فعالیت های آموزشی از محورهای مورد توجه است

مشارکت های مردمی در فعالیت های آموزشی از محورهای مورد توجه است