مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 08:402024-10-05پزشكي

ضرورت اجرای برنامه تکامل کودکان در سال های اول زندگی


رییس فرهنگستان علوم پزشکی در نامه ای به وزیر بهداشت، بر ارتقاء سواد سلامت جامعه است تاکید کرد.

- رییس فرهنگستان علوم پزشکی در نامه ای به وزیر بهداشت، بر ارتقاء سواد سلامت جامعه است تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سیدعلیرضا مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی در نامه ای به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، با اشاره به اینکه رسالت فرهنگستان مشاوره و ارتقا سواد سلامت جامعه است، تاکید کرد: ما معتقدیم برای داشتن استعدادهای درخشان، نخبه و نابغه باید برنامه جامع توجه به تکامل کودکان در سال های اولیه زندگی را در کشور پیاده سازی کرد.

وی در بخشی از این نامه به تجربیات موفق کشورهای دیگر اشاره کرد و افزود: بنده چندین سال به عنوان عضو کمیسیون عوامل اجتماعی سلامت مربوط به سازمان جهانی بهداشت به همراه سایر اعضا کمیسیون، از کشورهایی که برنامه های مدون سازمان جهانی بهداشت را دنبال کرده بودند بازدید کردیم و شاهد موفقیت های آنها در این برنامه بودیم.

رییس فرهنگستان علوم پزشکی در ادامه این نامه با اشاره به پیگیری هایی که تا کنون صورت گرفته، خواهان روزآمد کردن و اجرایی کردن برنامه بومی لازم در این زمینه با تاکید بر فرهنگ اسلامی کشورمان شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت اجرای برنامه تکامل کودکان در سال های اول زندگی

ضرورت اجرای برنامه تکامل کودکان در سال های اول زندگی