موضوعات داغ: - پاداش پايان خدمت - ليگ قهرمانان - خودروهاي فرسوده - نيروهاي شركتي - انقلاب اسلامي - فوتبال ساحلي - خلاصه بازي فوتبال - نمايشگاه بين المللي كتاب - انتشارات انقلاب اسلامي - وام وديعه مسكن - حزب كارگزاران - ارزهاي ديويتال - مهرداد بائوج لاهوتي - رييس مؤسسه امام خميني - ادغام درمان - آلاينده دي اكسيد نيتروژن - پردرآمدترين ورزشكاران - گرگ ايراني - مشكلات آب و فاضلاب اهواز - انواع ويتامين ها - مطالعه كودكان - جمعيت آبادگران - واليبال هورسان رامسر

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 مهر 1403 ساعت 14:402024-09-27سياسي

جبهه مقاومت صهیونیست ها را پشیمان می کند


رژیم صهیونیستی اهدافی از حمله به لبنان دارد که به آنها نمی رسد و جبهه مقاومت این رژیم غاصب و کودک کش را پشیمان خواهد کرد.

- اهواز - خطیب نماز جمعه اهواز گفت: رژیم صهیونیستی اهدافی از حمله به لبنان دارد که به آنها نمی رسد و جبهه مقاومت این رژیم غاصب و کودک کش را پشیمان خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد در خطبه های نماز عبادی-سیاسی جمعه که امروز 6 مهرماه 1403 در مصلای مهدیه امام خمینی (ره) اهواز برگزار شد، با اشاره به حوادث لبنان گفت: رژیم صهیونیستی با همان انگیزه فرعون، قتل عام کودکان را انجام می دهد.

ظالمان بدانند مظلومانی که یاور ندارند، خداوند یاورشان است.

در زمان فرعون دیدیم خداوند به میدان آمد.

فرعونیان به قدرت و عزت خود می بالیدند و رژیم صهیونیستی هم این گونه است و فکر می کند با چند سلاح پیشرفته می تواند پیروز باشد، اما باید از کسی که یاورش خدا است، ترسید.

این قدرت پوشالی، در مقابل خداوند متعال هیچ وپوچ است.

وی با اشاره به هدف رژیم صهیونیستی از حمله به لبنان، افزود: رژیم جعلی با کارهای خود در لبنان، سه هدف دارد.

اولین هدف این است که با انفجار دستگاه های الکترونیک خود در لبنان می خواهد تلفات گسترده ای بگیرد و بدنه نظام مقاومت را با سختی مواجه کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جبهه مقاومت صهیونیست ها را پشیمان می کند

جبهه مقاومت صهیونیست ها را پشیمان می کند