مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مهر 1403 ساعت 17:502024-09-30بين الملل

گراهام: ترس از واکنش ایران، بایدن را فلج کرده است


قانونگذار جمهوری خواه آمریکایی گفت ترس دولت کنونی آمریکا از واکنش ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، کاخ سفید را فلج کرده است.

- قانونگذار جمهوری خواه آمریکایی گفت ترس دولت کنونی آمریکا از واکنش ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، کاخ سفید را فلج کرده است.

به گزارش ایسنا، لیندسی گراهام عضو جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا گفت دولت جو بایدن رییس جمهور ایالات متحده همکاری نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد تا در پی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، از رژیم اشغالگر در برابر واکنش احتمالی ایران دفاع کند.

گراهام که این اظهارات را گفت وگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان مطرح کرد، مدعی شد دولت بایدن با رژیم صهیونیستی همکاری نزدیکی دارد تا با پاسخ احتمالی ایران مقابله کند.

این قانونگذار آمریکایی در اظهاراتی در حمایت از دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، گفت: جهان در آتش است و دولت آمریکا از ترس واکنش ایران فلج شده است.

به شما قول می دهم اگرترامپ پیروز شود، این مشکل را به سرعت حل می کنیم.

در یک هفته گذشته رژیم صهیونیستی حملات هوایی شدیدی را در خاک لبنان انجام داده که تا کنون به شهادت دست کم 900 نفر منجر شده است، از جمله سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گراهام: ترس از واکنش ایران، بایدن را فلج کرده است

گراهام: ترس از واکنش ایران، بایدن را فلج کرده است