مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مهر 1403 ساعت 19:502024-10-16بين الملل

ثبات جهان به دلیل وضعیت خاورمیانه و جنگ اوکراین در معرض خطر است


«چارلز میشل» در افتتاحیه نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا و حاشیه خلیج فارس گفت: ثبات جهان به دلیل وضعیت خاورمیانه و جنگ اوکراین در معرض خطر است.

- چارلز میشل در نشست سران کشورهای اروپا و حاشیه خلیج فارس: ثبات جهان به دلیل وضعیت خاورمیانه و جنگ اوکراین در معرض خطر است چارلز میشل در افتتاحیه نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا و حاشیه خلیج فارس گفت: ثبات جهان به دلیل وضعیت خاورمیانه و جنگ اوکراین در معرض خطر است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، چارلز میشل رییس شورای اروپا امروز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه این نشست، پیام برگزاری نخستین اجلاس سران کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپا در بروکسل را وحدت و امید اعلام و آمادگی اروپا برای پایه گذاری شراکت راهبردی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را رسانه ای کرد.

رییس شورای اروپا در پیام خود به این نشست مشترک، بدون اشاره به تداوم جنایت های اشغاگران قدس علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان و محکوم کردن این رژیم، اوضاع پرتنش غرب آسیا را تهدیدی برای ثبات جهانی دانست.

وبگاه شورای اتحادیه اروپا سخنان چارلز میشل را چنین پوشش داد: من می خواهم به شما و هیئت هایتان در بروکسل برای اولین نشست سران اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس خوش آمد بگویم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبات جهان به دلیل وضعیت خاورمیانه و جنگ اوکراین در معرض خطر است

ثبات جهان به دلیل وضعیت خاورمیانه و جنگ اوکراین در معرض خطر است