مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 مهر 1403 ساعت 21:052024-10-13ورزشي

تیم کومیته امید دختران ایران نایب قهرمان جهان شد


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در پایان سیزدهمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی جهان که طی 5 روز و با شرکت 1997 کاراته کا از 113 کشور در ونیز ایتالیا برگزار شد، - در پایان سیزدهمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی جهان، تیم کومیته امید دختران ایران با کسب دو نشان طلا و برنز نایب قهرمان شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در پایان سیزدهمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی جهان که طی 5 روز و با شرکت 1997 کاراته کا از 113 کشور در ونیز ایتالیا برگزار شد، تیم کومیته امید دختران ایران با کسب دو مدال طلا و برنز عنوان نایب قهرمانی جهان را بدست آورد.

برای ایران در این رقابت ها فاطمه زهرا سعیدآبادی موفق به کسب مدال طلا شد و یلدا نقی بیرانوند توانست به مدال برنز برسد.

در رده بندی کومیته امید دختران جهان؛ مصر با یک طلا و یک نقره قهرمان شد، ایران با یک طلا و یک برنز نایب قهرمان شد و ژاپن، فرانسه و سوئد با یک طلا مشترکا در رده سوم قرار گرفتند.

در مجموع هر سه رده سنی تیم ایران با کسب دو طلا و برنز در رده دوازدهم جدول رده بندی قرار گرفت.

ایران در این دوره از رقابت ها از 37 فرصت موجود، با 17 ورزشکار کومیته و کاتا در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و امید شرکت کرده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تیم کومیته امید دختران ایران نایب قهرمان جهان شد

تیم کومیته امید دختران ایران نایب قهرمان جهان شد