مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مهر 1403 ساعت 10:152024-10-16اقتصادي

لغو پروانه پزشک متخلف در سنندج


پزشک متخلف برای گرفتن وجه اضافه از تعرفه یک میلیارد و 794 میلیون ریال و لغو پروانه پزشکی محکوم شد.

- ایسنا/کردستان پزشک متخلف برای گرفتن وجه اضافه از تعرفه یک میلیارد و 794 میلیون ریال و لغو پروانه پزشکی محکوم شد.

حسین رحیمیان امروز چهارشنبه (25 مهر) به رسانه های جمعی در سنندج خبر داد که پرونده تخلف یک پزشک متخلف به علت دریافت وجه اضافی از بیمار به ارزش 300دلار معادل 179 میلیون و 400هزار ریال در تعزیرات حکومتی سنندج رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به مدارک موجود در پرونده تخلف انتسابی را محرز دانسته، متخلف علاوه را بر لغو پروانه کسب، درج تخلف در پرونده پزشکی به پرداخت یک میلیارد و 794 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رحیمیان خاطرنشان کرد: بارزسان دانشگاه علوم پزشکی سنندج پس از گرفتن شکایت شاکی و تایید در کمیسیون ماده 11 گزارش این تخلف را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لغو پروانه پزشک متخلف در سنندج

لغو پروانه پزشک متخلف در سنندج