مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 مهر 1403 ساعت 10:302024-10-17سياسي

ابلاغ تعرفه ها تا قبل از پایان سال انجام شود


رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور گفت: ابلاغ تعرفه باید قبل بودجه و ابلاغ نهایی آن تا پایان سال انجام شود و باید شورای عالی بیمه و برنامه و بودجه آن را تصویب کند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد رییس زاده، رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور ضمن تقدیر از حضور ارزشمند وزیر بهداشت، معاونین ایشان، رؤسای دانشگاه ها، نمایندگان مجلس و همه رؤسا و ارکان نظام پزشکی و شورایعالی اظهار داشت: در بحث مسائل حوزه پزشکی، انتظار داریم تا پایان آبان ماه که قرار است بودجه تقدیم مجلس شود، جلسات شورای عالی بیمه زودتر تشکیل شده و تعرفه و قیمت تمام شده قبل از لایحه بودجه اعلام شود.

وی افزود: حذف هشتگ ها مطالبه جدی ماست.

زیرا هشتگ ها امر ظالمانه ای است و شما به آن اشراف دارید.

رییس زاده در ادامه با اشاره به اینکه ابلاغ تعرفه قبل بودجه و ابلاغ نهایی آن تا قبل از پایان سال انجام شود گفت: باید شورای عالی بیمه و برنامه و بودجه تصویب کند.

در صنعت داروسازی مشکلات را چندین بار اطلاع داده ایم و باید چاره ای برای آن اندیشیده شود.

سازمان نظام پزشکی در دو حوزه موضوعات را دنبال کرده است.

یکی در داخل جامعه پزشکی و یکی خارج از آن.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ما در خط مقدم سلامت، ایفای نقش داشتیم بیان کرد: با تمام ارکان مهم مانند مجلس و دولت ارتباط برقرار کردیم و به دفعات جل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابلاغ تعرفه ها تا قبل از پایان سال انجام شود

ابلاغ تعرفه ها تا قبل از پایان سال انجام شود