مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 مهر 1403 ساعت 08:302024-10-13فرهنگي

برگزاری پویش «حال خوب مادری» به مناسبت هفته ملی سلامت روان

برگزاری پویش «حال خوب مادری» به مناسبت هفته ملی سلامت روان

مدیر کل سلامت شهرداری تهران از برگزاری جشنواره و پویش «حال خوب مادری» در مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ نیاوران خبر داد.

- برگزاری پویش حال خوب مادری به مناسبت هفته ملی سلامت روان مدیر کل سلامت شهرداری تهران از برگزاری جشنواره و پویش حال خوب مادری در مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ نیاوران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران با اعلام آغاز هفته سلامت روان گفت: یکی از مأموریت های ما تبیین اهمیت سلامت روان هست و مهم تر از برنامه های تندرستی است و لازم است که مردم حالشان خوب باشد و این حال خوب را باید بسازند و همین قدر که لازم است در موضوعات تندرستی دانش خود مراقبتی داشته باشند، بایستی در حوزه سلامت روان هم از این دانش بهرمند باشند و با روش های اصولی و درستی که اتخاذ می کنند شرایط و حال خوب را برای خود و خانواده شأن رقم بزنند.

وی افزود: ما در این برنامه ها سعی می کنیم با حضور متخصصان، آگاهی مادران را نسبت به سلامت روان خود و کودکانشان بالا ببریم.

در ادامه افروز، استاد دانشگاه تهران و رییس دانشکده خانواده، خانواده را به باغ و مادران را باغبان و پدرها را سنگربان و کودکان را به میوه های باغ تشبیه کرد و هدف از تشکیل خانواده و فرزند آوری را آرامش خواند و سلامت روان را حاکم بر خانواده دانست و خدمات اجتماعی را م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری پویش «حال خوب مادری» به مناسبت هفته ملی سلامت روان

برگزاری پویش «حال خوب مادری» به مناسبت هفته ملی سلامت روان