مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مهر 1403 ساعت 11:152024-10-20اقتصادي

برخی فعالیت های بهزیستی در حوزه وظایفش نیست


برخی فعالیت های بهزیستی در حوزه وظایفش نیست.

- سرپرست سازمان بهزیستی کشور گفت:برخی فعالیت های بهزیستی در حوزه وظایفش نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سید جواد حسینی در نشست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کارکنان سازمان بهزیستی کشور گفت: شایسته گزینی، توانمندسازی، خانواده و محله محوری، مشارکت جویی، فرصت آفرینی و اجتماعی سازی هفت سیاست راهبردی سازمان بهزیستی کشور خواهد بود.

حسینی خطاب به وزیر کار گفت: به نمایندگی 18 هزار پرسنل، حدود سه میلیون خانوار و 8 میلیون مددجوی تحت پوشش و بیش از 18 هزار مرکز فعال از فعالیت ها و جهت گیری های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکر می کنم.

وی میدری را دارای سه ویژگی منحصر به فرد دانست و گفت: اول در حوزه اقتصادی و اجتماعی صاحب نظری برجسته هستند، دوم سابقه مدیریت مؤثر در سطوح ملی دارند و سوم فعال اجتماعی به ویژه در عرصه های خدمات اجتماعی و تشکل های غیر دولتی بوده اند.

حسینی با بیان اینکه سازمان بهزیستی سازمانی انسانی، عاطفی و اجتماعی است، افزود: همه ما موظفیم در این سازمان همه سیاست ها، فعالیت ها و برنامه هایمان را بر مأموریت اصلی این سازمان متمرکز نماییم.

وی مأموریت های اصلی این سازمان را توانمندسازی و افزایش کیفیت زندگی و سلامت اجتماعی، به ویژه در اقشار آسیب دیده و آسیب پذیر، نوزادان، کود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخی فعالیت های بهزیستی در حوزه وظایفش نیست

برخی فعالیت های بهزیستی در حوزه وظایفش نیست