مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 مهر 1403 ساعت 13:502024-10-14سياسي

رسیدگی به پرونده 700 متقاضی تعیین درصد جانبازی


مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان های استان تهران گفت: از سال جاری، حدود700 متقاضی در کمسیون پزشکی نسبت به درصد جانبازی تعیین تکلیف شدند.

- مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان های استان تهران گفت: از سال جاری، حدود700 متقاضی در کمسیون پزشکی نسبت به درصد جانبازی تعیین تکلیف شدند.

به گزارش ایسنا، عباسعلی رضایی در حاشیه برگزاری چهارمین کمیسیون پزشکی جانبازان که در ساختمان شهدای مدافع حرم برگزار شد، تحول در ارائه خدمات سلامت و درمان ایثارگران را از اولویت های بنیاد دانست و خاطر نشان کرد: ایثارگران و والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن و بیماری خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت مبتنی بر شرایط روز ایثارگران باشد، در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد درحال تحول و ارتقاء است.

وی با بیان اینکه امسال با رایزنی های صورت گرفته مراکز بهداشتی و درمانی بیشتری در شهرستان های تهران با بیمه دی قرارداد منعقد کردند، یادآور شد: با گسترش مراکز طرف قرارداد با بیمه دی، استفاده ایثارگران از خدمات درمانی در شهرستان های استان تهران تسهیل شده است.

مدیرکل بنیاد شهرستان های استان تهران در ادامه از شرکت به روز متقاضیان کمیسیون تعیین درصد جانبازی خبر داد و بیان کرد: طی مدت ز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسیدگی به پرونده 700 متقاضی تعیین درصد جانبازی

رسیدگی به پرونده 700 متقاضی تعیین درصد جانبازی