مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 مهر 1403 ساعت 11:352024-09-29پزشكي

هیچ موردی از هاری انسانی در استان بوشهر مشاهده نشده است


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مراجعه به موقع افراد حیوان گزیده، در سال های گذشته هیچ موردی از هاری انسانی در استان بوشهر مشاهده نشده است.

- بوشهر- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مراجعه به موقع افراد حیوان گزیده، در سال های گذشته هیچ موردی از هاری انسانی در استان بوشهر مشاهده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، قاسم برجویی فرد صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: هاری یک بیماری ویروسی قابل انتقال از حیوان به انسان است که اگرچه با واکسن قابل پیشگیری است اما در صورت بروز علائم آن در بیمار، مرگ وی قطعی خواهد بود.

وی تصریح کرد: بیماری هاری می تواند از حیوانات اهلی و وحشی به انسان منتقل می شود ولی در بیش از 99 درصد موارد، سگ های اهلی و صاحب دار مسئول انتقال این بیماری به انسان بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: با مراجعه به موقع افراد حیوان گزیده، در سال های گذشته هیچ موردی از هاری انسانی در استان بوشهر مشاهده نشده است.

برجویی فرد با بیان اینکه انتقال بیماری هاری در بین حیوانات و انسان از طریق بزاق دهان و طی گازگرفتگی، خراشیدگی و یا تماس مستقیم بزاق آلوده با مخاط بدن (مثل چشم، دهان و زخم های باز) صورت می گیرد، افزود: قربانیان اصلی بیماری هاری در جهان کودکان 5 تا 14 ساله هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیچ موردی از هاری انسانی در استان بوشهر مشاهده نشده است

هیچ موردی از هاری انسانی در استان بوشهر مشاهده نشده است