مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 10:302024-10-01اقتصادي

بازداشت متهم کلاهبرداری از بازار طلا و سکه یزد


متهم کلاهبرداری از سرمایه گذاران طلا و سکه از سوی پلیس امنیت اقتصادی یزد شناسایی و بازداشت شد.

- ایسنا/یزد متهم کلاهبرداری از سرمایه گذاران طلا و سکه از سوی پلیس امنیت اقتصادی یزد شناسایی و بازداشت شد.

با توجه به اعلام شکایت بیش از 70 نفر شاکی و مستندات ارائه شده مبنی بر کلاهبرداری، پرونده در دادسرای یزد تشکیل شد.

با دستور قضایی، این پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت و متهم توسط پلیس امنیت اقتصادی یزد دستگیر و به دادسرا اعزام شد.

پس از تفهیم اتهام و صدور قرار قانونی، متهم روانه زندان شد و با تکمیل تحقیقات، در نهایت ارتکاب بزه مذکور توسط متهم محرز شد.

بر اساس ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری، قرار جلب دادرسی صادر و متعاقب صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه کیفری دو یزد ارسال شد.

به گزارس ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب یزد، محور اصلی اتهام متهم، وعده پرداخت سودهای نامتعارف به سرمایه گذاران در ازای دریافت وجوه یا طلاهای آنهاست که در نهایت منجر به حیف و میل اموال آنها شده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازداشت متهم کلاهبرداری از بازار طلا و سکه یزد

بازداشت متهم کلاهبرداری از بازار طلا و سکه یزد