مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مهر 1403 ساعت 13:202024-10-20سياسي

تأیید 2 هزار طلبه خواهر در شبکه تسهیل گران تبلیغ مجازی


معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران گفت: پس از بررسی اولیه بر اساس شاخص های استاندارد نزدیک 2 هزار مبلغ فضای مجازی در شبکه مصاحبه گران و تسهیل گران تبلیغ در فضای مجازی تأیید شده اند.

- معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران گفت: پس از بررسی اولیه بر اساس شاخص های استاندارد نزدیک 2 هزار مبلغ فضای مجازی در شبکه مصاحبه گران و تسهیل گران تبلیغ در فضای مجازی تأیید شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام آرش رجبی ضمن تأکید بر اهمیت شبکه سازی برای پیشبرد اهداف فرهنگی و تبلیغی، اظهار کرد: برای رفع برخی از خلاءها در مسیر ساماندهی و سازماندهی مبلغان فضای مجازی اقدام به ایجاد شبکه مصاحبه گران و هدایتگران تبلیغی در فضای مجازی کرده است.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران بیان کرد: این شبکه در سطح کشور در حال شناسایی، توجیه و شکل گیری نهایی است؛ تا بتوان از مسیر شبکه شاهدای فضای مجازی به ساماندهی فعالان فضای مجازی رسید.

حجت الاسلام رجبی افزود: در ابتدای این فرایند، طبق فراخوان و دعوت از مبلغان فضای مجازی از سمت معاونت فرهنگی، قریب به 5000 نفر مبلغ فضای مجازی در فرم مجازی اطلاعات فعالیتی خود را در بستر فضای مجازی درج کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأیید 2 هزار طلبه خواهر در شبکه تسهیل گران تبلیغ مجازی

تأیید 2 هزار طلبه خواهر در شبکه تسهیل گران تبلیغ مجازی